Beslutade det att det befinner si dags att upphora ditt Plenty Of Fish (POF) -konto? Vi ar har darfor at bista.

Beslutade det att det befinner si dags att upphora ditt Plenty Of Fish (POF) -konto? Vi ar har darfor at bista.

Inom saken dar narvarand guiden visar vi dej ACKURAT hurdan du raderar ditt POF -konto nagon stig for alla!

Sasom titeln villi dejtingtjansten online antyder finns det sannerligen gott forsavitt firr inom havet, samt det finns verkligen uppsjo it dejtingtjanster att utse emellan aven.

Det ar ick ovanligt att medborgare anvander mer an nagon genas for do bosatter sig gallande nago foredragen perrong. Det finns otaliga anledningar mot att ni kan sluta dejta ett plattform.

Kan handa inneha ni traffat din parti och det ar dags att fullborda dejtingkapitlet i ditt liv. Alternativt sa har du fullstandig lat fatt formodligen bruten det natdejtingscenen sam foredrar saken dar gamla skolans tillvagagangssatt for att pricka manniskor darborta ute i varlden.

Uppsjo it fisk forinta konto Hur det gors.

  1. Lyckligtvis befinner si det typ latt att upphora ett POF -konto. Du vara tvunge producera det ino din webblasare genom att logga in gallande webbplatsen.
  2. Bege sig darefter antingen at webbplatsens BISTAND -sida och klicka gallande “eliminera konto”
  3. Nar det befinner sig fardig vara tvungen ni rus ino ett flink granskning darfor at definiera hurs ni fa.
  4. Saso tillsammans att avlagsna andra kontobaserade servic kan det fanga f tidrymd innan raderingen befinner sig nykter. Nar det gott befinner sig gjort kan du emellertid ick ateraktivera ditt gamla konto.

Skal n radera din rikliga fiskprofil?

Den vanligaste orsaken till att medborgare tar bort avta POF -konton ar att do anse att appen befinner sig lite laskig och/eller dragen it konstigheter. Jag anvande POF fordom i tiden samt tyckte att det vart avsevart mindre br ann bade Tinder och javisst, Cupid.

POF saldes 2015 mot parti Group, foretaget saso ager tavlin sam dessutom acceptabelt Cupid och Tinder. Parti Group betalade 575 miljoner dollar stav Plenty of Fish sam borjade flinkt forbattra plattformen.

POF gjordes forsavitt absolut, nya funktioner webbplatser tillkom, funktioner som liknade Tinder och nettoresultatet varje nagon kopiost battre anvandarupplevelse – saken da gamla designen vart bedrovlig, odl det vart nagon valkommen forandring.

Befinner sig mang fran firr absolut gratis?

Saken da stora USP pro POF ar att saken da befinner si avgiftsfri att forbruka. Tinder sam borda Cupid ar fria att begagna likas, skad darfor att fa resurs mot mer avancerade funktioner – sam atnjuta ytterligare matchningar – tvungen n spendera for premiummedlemskap.

POF gor intet bruten det ha; ni kan bruka samtlig dess funktioner pro definitiv inte ett skvatt. Tillsamman ett fria POF -konto kan ni bega nast saker inuti plattformen

  • Design en image
  • Lagg till 8 ljusets partikelkarakta kungen din framtoning
  • Exponera andra medlems profiler
  • Sanda meddelanden till andra medlemmar
  • Ta emot meddelanden a andra medlemmar

POF erbjuder aven en betalt medlemskap, och dett befinner si underben du far med e betalt Plenty of Fish -medlemskap

Ultimata alternativen mo POF?

Ifall du lamnade Plenty of Fish darfor at du inte gillade det, melodi dej icke skrammas fran online-datingappar – POF ar i alla fall saken dar laskigaste bruten dem samtliga.

Tinder befinner si en fint valmojlighet sam ar omedelbart utan tvekan betydligt storre Plenty of Fish. Vi inneha nago fullstandig mentor at alltsammans n behover veta forsavit Tinder, aven hurda herre tillats ytterligare datum gallande den.

Det ar farre insekt sasom lurar omkring pa det, i princip. Sam manniskorna gallande det verkar mer fokuserade villi att upptacka partners forut relationer ann don pa nago natt. Ifall det later mer saso din temp, iaktta det.

Om ni vill anvanda nago dejtingsajt saso ar mer inriktad gallande att mildra manniskor att lokalisera langsiktiga relationer, saken dar basta plattformen ar eHarmony – det har existera langst, kvar 20 ar, och ytterligar av dess medlemmar gifter sig an e annan dejtingsajt pa marknaden.

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required